Gruppträning

Här hittar du information om alla våra träningsklasser

Gruppträning

Hitta ditt favoritpass med rätt intensitet och belastning

Core

Core är ett effektivt pass för att träna upp mage, midja och ländrygg. Passet är 30 minuter och vi jobbar i olika övningar där vi utnyttjar vår kroppsbelastning.

TRX

30 minuter effektiv styrketräning för hela kroppen där fokus ligger på bålstabilitet.

Grit

GRIT STRENGTH Är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och stepbräda för att öka träningseffekten. Musik och rörelse ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT STRENGTH

Cirkelträning

Välkommen till oss på Motionshuset. Cirkelträning är den perfekta snabbträningen för styrke och konditionsträning. Passar nybörjare till elit.

Zumba

Släpp loss i ett enkelt men svettigt pass där Afrikanska takter möter Sydamerikanska.

BODYPUMP

Effektiv och tuff styrketräning. Vi tränar hela kroppen med skivstång. Bodypump 30 min – Vi tränar endast överkropp. Världens bästa sätt att komma i form!

Spinning Puls

Upplev det senaste inom gruppträning.Spinning puls är ett effektivt, motiverande och roligt koncept för att träna pulsbaserat i gruppträningen.

Kettlebells

En fantastisk träningsform för styrka, rörlighet, balans och kondition.

BodyBalance

En blandning av yoga, thai chi och pilates som gör dig motiverad och lugn. Du tränar styrka, rörlighet till en skön och följsam musik.

BODYAttack

Kampsportsträning. Vi blandar Thaibox, karate och kung-fu. Passar alla som gillar att träna och prova något nytt. Men se upp – risk att du blir fast!

Yoga

Är en kombination av indisk hatha yoga och yoga kahne. Den består av rörelse som påverkar din kropp och ditt sinne på ett hälsosamt sätt.

Interiörbilder

Hjälp och support

Ny på gymmet eller behöver du bara lite hjälp att komma igång?

Våra personliga tränare hjälper dig!

Robert

Personlig träning med Robert

Alla har nytta av att anlita en personlig tränare, oberoende av ålder, kön, tidigare träningsvana, träningsmål, elit eller motionär för att optimera sin träning!

Klicka för mer info

Första mötet: Intervju följt av individuellt anpassade tester.

Personlig träning innebär att vi tillsammans lägger upp ett effektivt program för att nå de mål som du har satt upp. Som din personliga tränare motiverar och stöttar jag dig samt anpassar och förändrar din träning under träningspasset för att du ska få så bra resultat som möjligt.

Träning och livsstil handlar mycket om kunskap, men också om känsla. Att hitta känslan när kropp och sinne samverkar på bästa sätt är själva nyckeln till träningsresultat och god hälsa.

Som din personliga tränare kan jag hjälpa dig såväl att komma igång som att komma vidare i din träning, exempelvis vägleda, stödja och motivera eller rent av hjälpa dig att hitta nya vägar i ditt gamla träningsupplägg.

Boka via receptionen.

Pris: 500:- / timma, 300:- / halvtimma

För mer info kontakta Robert Liljander

073 - 204 29 91

robert.lwt@outlook.com